Disclaimer Frontrow Design

Disclaimer Frontrow Design

Intellectueel eigendomsrecht – Copyright – Auteursrecht

Alle gepubliceerde onderdelen op de website www.frontrowdesign.nl zijn ontwikkelt en gemaakt door Frontrow Design. Dit zelfde is van toepassing op de social media kanalen van Frontrow Design (Facebook, Instagram). Deze publicaties vallen onder het intellectueel eigendomsrecht van het bedrijf Frontrow Design.

Er geldt een verbod op het overnemen en gebruiken van deze gepubliceerde onderdelen wanneer hier vooraf geen toestemming voor is verleend. Dit verbod geldt op basis van het auteursrecht. Wanneer het auteursrecht geschonden wordt zal er een schadevergoeding worden geëist. 

Overzicht publicaties op www.frontrowdesign.nl en social media kanalen van Frontrow Design en @frontrowdesign.nl waarop auteursrecht geldt:
– Logo
– Product afbeeldingen
– Product omschrijvingen
– Blog artikelen
– Klantfoto’s in lookbook en op product pagina’s 
– Tekst blokken (Posts op Facebook, Instagram, www.frontrowdesign.nl).
– Opbouw/indeling website
– Advertenties
– Kleurencombinaties frontriemen in de modellen ‘Blixum’, ‘Novelty’, ‘Lafhira’, ‘John’, ‘James’, ‘Allori’, ‘Ollori’ en ‘Giorgio’.
– Kleurencombinaties halsbanden in de modellen ‘Beer’, ‘Tinus’, ‘Luna’ en ‘Dexter’. 

Voor het schenden van de auteursrechten wordt per punt uit de bovenstaande lijst 150 euro aan schadevergoeding in rekening gebracht. 

Voor het verminken van een afbeelding, wat inhoudt dat bijvoorbeeld een logo of ander bedrijfskenmerk van het originele beeld in aangepaste vorm wordt gebruikt of overgenomen, wordt een bedrag van 200 euro per afbeelding in rekening gebracht als schadevergoeding. 

Bovenop een schadevergoeding staat een dringend verzoek tot het verwijderen van het gebruikte en/of verminkte item.

Bron: www.fotoanoniem.nl & www.charlotteslaw.nl