FAQ

FAQ

Op deze FAQ pagina beantwoorden we al je veelgestelde vragen over Frontrow Design, onze producten, levering en service.

Onze frontriemen zijn verkrijgbaar in de maten Pony (38 cm), Cob (40 cm), Full (42 cm) en X-Full (44 cm).

Als er binnen een maand na de levering van een product iets kapot gaat aan een product kun je dit kosteloos door ons laten repareren.

Dat kan via deze pagina. Kies het model wat je mooi vind, bepaal welke kleuren je wil, schrijf de kleurencombinatie op in de invulvelden en bestellen maar!

We hebben 4 verschillende modellen. Single Smal bestaat uit 1 rij steentjes op een smalle frontriem. Het model River is een brede frontriem met een kanaal waar 1 rij steentjes in verwerkt is. De frontriem Extra heeft een dubbele rij steentjes op een brede frontriem, en de frontriem Twist wisselt twee kleine steentjes af met een groot steentje. Dit kan zowel op een smalle als brede frontriem. 

In de normale situatie is je bestelling binnen Nederland al na 1 of 2 werkdagen in huis!  Bestellingen naar het buitenland zijn meestal binnen een week bij je in huis. Alleen in drukke periodes bij de post, zoals met Black Friday en kerst kunnen verzendingen wat vertraging oplopen.

Alle bestellingen in Nederland worden gratis verzonden! Voor bestellingen naar België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje en Zweden wordt 9,- aan verzendkosten in rekening gebracht. 

Ja, we verzenden binnen Europa naar België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Noorwegen,  Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje en Zweden

Ja, deze frontriemen zijn bijvoorbeeld geschikt voor sommige stang en trens hoofdstellen. Onze frontriemen houden het gedeelde kopstuk netjes uit elkaar met een passantje op de lus. 

Je kan bij ons veilig betalen met IDeal, Paypal en je Creditcard 

Ja. Diverse klanten van ons gebruiken de frontriemen voor hun Micklem hoofdstel. Omdat de lussen niet te ruim zijn past dit mooi aan het smallere kopstuk van de Micklem hoofdstellen. 

Ja, de steentjes zijn gemaakt van Tsjechisch kristal. 

Nee, wij verkopen alleen complete producten

De beste manier om je frontriem, halsband of broekriem schoon te houden is met een beetje Blue Wonder geschikt voor glas of allesreniging. Doe het op een mikrovezel doekje en ga langzaam over de steentjes heen om ze weer schoon en glanzend te krijgen. Vermijd schoonmaken met water en zeep, want dit maakt de steentjes juist minder lang houdbaar en dof. Als je ongeveer iedere twee weken een keer met blue wonder en een mikrovezel doekjes over je frontriem, halsband of riem gaat blijft deze zo lang mogelijk mooi. 

De halsbanden zijn beschikbaar in 4 maten: Puppy, S (32 cm), M (40 cm) en L (50 cm)

De broekriemen zijn op dit moment in 1 maat verkrijgbaar. Deze ‘OneSize’ dekt de maten XS, S en M

Nee, Frontrow Design organiseert geen workshops. Gelukkig kun je wel een product helemaal zelf samenstellen in de webshop, zodat je indirect toch zelf een product hebt ‘gemaakt’. Er gaat alleen geen tijd in zitten 😉

Als je een product zelf hebt samengesteld is het niet mogelijk om deze retour te sturen. Als je een standaard model besteld hebt kun je deze wel ongebruikt retour sturen binnen een maand na de levering.  De verzendkosten van het retour sturen zijn in dit geval voor de koper. 

Nee, het is absoluut niet mogelijk om het auteursrecht van Frontrow Design ongevraagd te schenden. Meer informatie over de intellectuele eigendomsrechten en de gevolgen van schending vindt je in onze disclaimer. (Zie footer onderaan website)