KlantBEOORDELING  4,5 / 5 ★★★★★      |      Altijd Gratis verzending        3 a 4 dagen levertijd

KlantBEOORDELING  4,5 / 5 ★★★★★ | Gratis vezending binnen 3/4 dagen

Thalia Rockx medailles

Een gouden zomerseizoen voor Frontrow Design!

Nu het einde van het outdoorseizoen van 2021 nadert kunnen we terugblikken op een geweldige tijd in de outdoorpistes! We zien steeds meer combinaties op de grote wedstrijden verschijnen met onze frontriemen en riemen. Uiteraard wandelt daar soms ook een hond naast met een matching halsband. Met trots kunnen we zeggen dat er dit seizoen Regiokampioenen, Nederlandse (hippiade) kampioenen, NMK merries, Pavo cup winnaars, WK deelnemers en zelfs Europese kampioenen zijn gekroond met een Frontrow Design product aan hun zijde! Gefeliciteerd aan al deze toppers. We zijn ze dankbaar als trouwe klant en als topsporters.

Op het EK voor Young Riders wisten Thalia Rockx, Marten Luiten, Quinty Vossers en Milou Dees een gouden team medaille te behalen! De combinaties droegen een gesponsorde frontriem Extra van zwart lakleer in de kleuren Orange, Crystal en Sand. Wat zagen ze er mooi uit, en wat een geweldige prestatie als team, gefeliciteerd!

Franka Loos kwam won met Las Vegas de PAVO cup en wist op het WK voor jonge dressuurpaarden in Verden een geweldige 5de plaats te behalen. Franka rijdt al langere tijd met onze broekriemen en heeft ook meerdere halsbanden en frontriemen bij ons ontworpen. We feliciteren haar met de topresultaten die ze dit seizoen heeft behaald!

Alle mooie foto’s van klanten zijn een kroon op ons werk, en daar zijn we super dankbaar voor. Blijf ons vooral op de hoogte houden van jullie ervaringen met onze producten, daar doen we het voor! Op naar een prachtig indoorseizoen!

Deel deze blog