Over Frontrow Design

OVER FRONTROW DESIGN

Frontrow Design is ontstaan in de zomer van 2019 uit een idee om luxe frontriemen voor een betaalbare prijs te kunnen maken. Naast standaard modellen is het bij ons ook mogelijk om een frontriem samen te stellen op basis van persoonlijke voorkeuren in maten, kleuren en aantal rijen. 

Wij zijn Antoinette Jansen-Bongers en Francis Jansen, en als moeder en dochter zijn wij met veel plezier bezig met het maken en optimaliseren van een zo mooi mogelijke en betaalbare frontriem voor alle ruiters. We hebben er als het ware weer een hobby bij! Het valt niet altijd mee om kwaliteit met betaalbaarheid te combineren, maar het is zeker mogelijk. Na wat experimenteren en knutselen met onze impulsieve eerste aankoop vanaf een leverancier kwam er toch al best een aardige frontriem op tafel te liggen.  We besloten om er meer te maken. Niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen. 

Tegenwoordig zie je steeds meer personalisatie in de paardenwereld. Laarzen, dekjes en jasjes verschijnen in alle kleuren en patronen op Instagram en in de ring. Hier gaat Frontrow Design graag in mee! We helpen je met alle plezier met het uitzoeken van je ideale frontriem, halsband of broekriem. Daarom kun je ons ook altijd een bericht sturen met je wensen, zodat we je kunnen helpen met bijvoorbeeld een foto van bepaalde kleuren waartussen je nog twijfelt. 

Francis Jansen is 22 jaar en kwam met het idee van Frontrow Design. Zelf is ze actief in de dressuursport met haar paarden John Galliano (v. Netto) & Lafhira (v. Briar). Door de jaren heen ontstond de wil naar een mooie, betaalbare frontriem met keuze uit zoveel mogelijk kleuren, iets wat er op dat moment nog niet was. Tijdens de opleiding Equine Sports & Business die ze in 2020 afrondde volgde ze een minor Digital Marketing, waar ze met een aantal tips & tricks over online marketing getriggered werd om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van websites. Ondertussen was knutselen van frontriemen een dagelijkse bezigheid, want het was belangrijk dat het product helemaal naar wens was. Eigenlijk was het de bedoeling om de frontriem zelf te gaan gebruiken, maar met de ondernemende drive in zich besloot ze om de frontriemen kleinschalig te gaan verkopen op haar zelf gemaakte website. Van het een kwam het ander, en vanaf januari 2020 is Frontrow Design een officieel bedrijf! Originaliteit, uitstraling en service staan centraal, en op deze manier hoopt Francis nog vele klanten te kunnen helpen. 

Antoinette Jansen-Bongers is de moeder van Francis. Al vanaf kleins af aan is ook zij actief in de dressuursport, en al snel stak ze haar dochter aan met het paardenvirus. Antoinette is een harde werker en heeft altijd veel te doen. Naast de verzorging van de paarden aan huis, een eigen bedrijf, dressuurinstructeur en jurylid maakt ze ook nog tijd om wat taken te doen binnen Frontrow Design. Antoinette zorgt voor het inkopen van de kristallen steentjes en het leer bij de leveranciers. Ook doet ze de boekhouding. Ze kan niet wachten om over een tijdje weer zelf op wedstrijd te verschijnen met toekomstpaard én een zelf samengestelde riem en frontriem van Frontrow Design!