Over Frontrow Design

OVER FRONTROW DESIGN

Frontrow Design is ontstaan in de zomer van 2019 uit een idee om luxe frontriemen voor een betaalbare prijs te kunnen maken. Bij ons kun je kiezen uit een aantal bestaande modellen of geheel naar eigen wens een product laten personaliseren.  

Wij zijn Antoinette Jansen-Bongers en Francis Jansen, moeder en dochter. Samen zijn wij bezig met het maken en optimaliseren van een zo mooi mogelijke en betaalbare frontriem voor alle ruiters. We hebben er als het ware weer een hobby bij! Het valt niet altijd mee om kwaliteit met betaalbaarheid te combineren, maar het is zeker mogelijk. Na wat experimenteren en knutselen met onze impulsieve eerste aankoop vanaf een leverancier kwam er toch al best een aardige frontriem op tafel te liggen.  We besloten om er meer te maken. Niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen. 

Tegenwoordig zie je steeds meer personalisatie in de paardenwereld. Laarzen, dekjes en jasjes verschijnen in alle kleuren en patronen op Instagram en in de ring. Hier gaat Frontrow Design graag in mee! We helpen je met alle plezier met het uitzoeken van je ideale frontriem, halsband of broekriem. Daarom kun je ons ook altijd een bericht sturen met je wensen. Laat weten wat je in je hoofd hebt, en we sturen je er een voorbeeldfoto van.  

Francis Jansen is 23 jaar en kwam met het idee van Frontrow Design. Zelf is ze actief in de dressuursport met haar paarden Lafhira en Novelty. Door de jaren heen ontstond de wil naar een mooie, betaalbare frontriem met veel kleurenkeuze. Op dat moment was dat er nog niet. Tijdens de opleiding Equine Sports & Business die ze in 2020 afrondde volgde ze een minor Digital Marketing, waar ze met een aantal tips & tricks over online marketing getriggered werd om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van websites.

Ondertussen was knutselen van frontriemen een dagelijkse bezigheid, want het was belangrijk dat het product helemaal naar wens was. Eigenlijk was het de bedoeling om de frontriem zelf te gaan gebruiken, maar met de ondernemende drive in zich besloot ze om de frontriemen kleinschalig te gaan verkopen op haar zelf gemaakte website. Van het een kwam het ander, en vanaf januari 2020 is Frontrow Design een officieel bedrijf! Originaliteit, uitstraling en service staan centraal, en op deze manier hoopt Francis nog vele klanten te kunnen helpen. 

Antoinette Jansen-Bongers is de moeder van Francis. Al vanaf kleins af aan is ook zij actief in de dressuursport, en al snel stak ze haar dochter aan met het paardenvirus. Antoinette is een harde werker en heeft altijd veel te doen. Naast de verzorging van de paarden aan huis, een eigen bedrijf, dressuurinstructeur en jurylid maakt ze ook nog tijd om wat taken te doen binnen Frontrow Design. Antoinette zorgt voor het inkopen van de kristallen steentjes en het leer bij de leveranciers. Ook doet ze de boekhouding. Ze kan niet wachten om over een tijdje weer zelf op wedstrijd te verschijnen. Uiteraard met een fijn paard én een zelf samengestelde frontriem van Frontrow Design!