KlantBEOORDELING  4,5 / 5 ★★★★★      |      Altijd Gratis verzending        3 a 4 dagen levertijd

KlantBEOORDELING  4,5 / 5 ★★★★★ | Gratis vezending binnen 3/4 dagen

Zelf ontwerpen

Frontriem

Je kan bij het ontwerpen van je eigen frontriemen kiezen uit onze vier modellen: Single Smal, Extra, River en Twist. Afhankelijk van elk model varieert de hoogte van de frontriem tussen de 12mm (smal) en 18mm (breed). De frontriemen zijn beschikbaar in de maten pony (38cm), cob (40cm), full (42cm) en x-full (44cm). In maat cob en full zijn de frontriemen beschikbaar in zowel zwart als donkerbruin. Ook kun je bij de zwarte frontriemen kiezen voor lakleer. 

Previous slide
Next slide

Single Smal

Enkele rij - 12mm

Previous slide
Next slide

Extra

dubbele rij - 18mm

Previous slide
Next slide

Twist

Om en om - 12mm of 18mm

River

Enkele rij met kanaal - 18mm

Halsband

Onze halsbanden zijn beschikbaar in het bruin en zwart. Naast de standaardmodellen kun je ze ook helemaal zelf samenstellen voor je hond of kat. Je kan kiezen uit meer dan 30 verschillende kleuren steentjes, en uit de maten puppy, S (32cm), M (40cm) en L (50cm).

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Riem

Het is ook mogelijk om een broekriem zelf samen te stellen. De riemen zijn OneSize, welke overeenkomen met maat XS, S, M en een kleine maat L. Het model ‘Circle’ is in het bruin en zwart te krijgen, het model ‘Square’ alleen in het zwart. Het is mogelijk om steentjes te plaatsen bij de gesp, over de lengte en bij het geval van het model ‘Square’ ook aan het uiteinde. 

Previous slide
Next slide

Circle

Steentjes mogelijk over lengte en bij gesp

Square

Steentjes mogelijk over lengte, bij gesp en aan uiteinde

Kleuren

Bij het samenstellen van je eigen ontwerp kun je kiezen uit meer dan 30 verschillende kleuren steentjes! Alle steentjes zijn gemaakt van Tsjechisch kristal, en blijven daarom ook op lange termijn goed glinsteren. Voor sommige modellen (Twist & Extra) is het nodig om zowel beide maten steentjes te gebruiken. Let hierbij wel op dat niet alle steentjes in 6mm ook beschikbaar zijn in 8mm!

Kleuren kristal Frontrow Design